Informazioni che faticano a trovare spazio

Ecco la laurea di Renzo Bossi, voto per voto (10 in macroeconomia…)

Un documento unico: la laurea di Renzo Bossi. Il sito albanese Shqiptarja.com titola: “Qui nota, Renzo “Trota”, un genio in Albania”. Ecco i voti di Doctor Trout (10 in macroeconomia…):

Ja notat: Renzo “Trofta”, një gjeni në Shqipëri

TIRANE – Në Itali shpesh e thërrasin me nofkën “Trofta”. Në fakt ka qenë i ati, Umberto Bossi, që e thirri i pari në këtë mënyrë dhe më pas shtypi italian nuk pati më dyshime. Një ditë një gazetar pyet senator Umberton nëse Renzo – i cili kishte ngelur në klasë tre herë gjatë gjimnazit – do të ishte “delfini” i tij, një fjalë që në italisht përdoret për të nënkuptuar pasardhësin. Dhe baba Umberto u tregua i pamëshirshëm atë kohë: “Ai më shumë se delfin është troftë”, citohet të ketë thënë.

Por mesa duket Trofta ka gjetur frymëzimin për të studiuar në Shqipëri pasi, siç tregon libreza e notave që shoqëron diplomën e tij për Menaxhim Biznesi marrë në Universitetin Kristal, në vendin tonë është treguar një gjeni i vërtetë. Nota me e ulët është 8-a. Ndërsa në disa lëndë si matematika, marketingu, makroekonomia ka marrë edhe 10. Por ajo që ka habitur më shumë hetuesit është se Renzo duket të ketë dhënë provimet e 3 viteve në një: kjo pasi ai ka mbaruar gjimnazin në korrik 2009 në moshën 21-vjeçare, ndërsa sipas dokumentit të lëshuar nga Universiteti Kristal ka mbaruar studimet e larta në shtator 2010.

Në vijim po publikojmë sukseset e tij shqiptare, me shpresën se baba Umberto, dhe Italia bashkë me të, do të ndryshojë mendje për Troftën:

Bazat e Financës       9
Bazat e të Drejtës      10
Gjuhë e Huaj               9
Ekonomi bazë             8
Informatikë                  8
Matematikë e
përgjithshme (1+2)    10
Makroekonomi 1          9
Organizim e
menaxhim biznesi      9
Sociologji                     8
Bazat e Marketingut     8
Menaxhim i
burimeve njerëzore     10
Menaxhim marketingu 10
Gjuhë e huaj                 8
Invetim ekonomik         10
Kontabilitet financiar     8
Makroekonomi 1          10
Matematikë e aplikuar  10
Statistikë                       9
Biznesi i vogël               8

Ultimi

Un milione e mezzo i bambini ucraini “inghiottiti” dalla Russia

Un milione e mezzo di bambini e adolescenti ucraini...

Ancora dossieraggi e schedature

Tornano dossier e schedature. Il video che è stato...

Podlech, il Cile lo ha condannato all’ergastolo

ERGASTOLO CILENO PER ALFONSO PODLECHI giudici cileni hanno aspettato...

Era ubriaca…

“Era ubriaca, così ha favorito chi le ha fatto...